fbpx

 

 

Samen naar duurzaam

Gratis Adviesgesprek
  • Gratis adviesgesprek
  • Één aanspreekpunt
  • Collectieve inkoop
  • Professionele partners

Isolatie advies

Het laten aanbrengen van isolatie is in de meeste gevallen een flinke investering. Een investering waar u wel even over na moet denken en waar u niet 1, 2, 3 een beslissing over kunt nemen. En omdat het meestal om zaken gaat waar u zelf minder kennis en ervaring in hebt, is het fijn als er een onafhankelijke isolatie expert met u mee kan kijken. Iemand die u kan wijzen op punten waar u zelf nog niet aan gedacht had, die u attent maakt op addertjes onder het gras en die precies weet met welke partijen u wel en beter niet in zee kunt gaan.

B&G Adviesgroep is die onafhankelijke isolatie adviseur. Wij zijn een jong adviesbureau, maar met jarenlange kennis en ervaring in huis. Daardoor kunnen wij particuliere woningbezitters uitstekend onafhankelijk isolatie advies geven over verduurzaming in de breedste zin van het woord. Met de hulp van een isolatie expert weet u zeker dat u goed voorbereid bent.

We starten met een isolatie check bij de woning

We starten ons isolatie advies altijd met een isolatie check bij de woning, zoals een endoscopisch onderzoek. Daarna zullen we onze bevindingen aan u vertellen, de isolatiemogelijkheden uitleggen met de bijbehorende voor- en nadelen en deze naast uw wensen leggen. Zo komen we tot maatwerk advies voor de isolatie van uw huis. Bij B&G Adviesgroep gaan we bovendien verder dan enkel isolatie advies. We houden ook een oogje in het zijl tijdens het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden.

Waarom een onafhankelijke isolatie expert?

Het isolatiebedrijf dat u in wilt schakelen voor het isoleren van uw woning zal ook altijd een isolatie check bij uw woning uitvoeren. Na deze isolatie check zullen ze hun bevindingen over de woning aan u vertellen en u adviseren over welke manier van isoleren aan te raden is. Zij zullen tijdens dit isolatie advies echter alleen advies geven over isolatie waar zij zelf mee werken. Uw huis heeft wellicht behoefte aan een ander soort isolatiemateriaal. Een onafhankelijk isolatie adviesbureau neemt alle mogelijke materialen en methoden mee tijdens het isolatie advies en zal een isolatiecheck nooit rooskleuriger om minder rooskleurig doen voorkomen dan het daadwerkelijk is.

Wilt u een afspraak maken voor een isolatiecheck bij u thuis? Een isolatie expert van B&G Adviesgroep komt graag vrijblijvend naar uw huis voor een isolatie check. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwegein maar onze isolatie experts rijden door heel Nederland voor advies. Na een bezoek van B&G Adviesgroep ontvangt u deskundig en onderbouwd advies op maat. Want iedere woning is uniek!

Uw partner in verduurzaming